WANDERS krbová kamna Tali
Ocelová krbová kamna Wanders

WANDERS krbová kamna Tali

Kód: 5406

Tali je pokračováním špičkového vývoje plynových spotřebičů značky Wanders s nejnovější technologií hořáku, který vytváří velmi realistické plameny a kamna dosahují účinnosti fantastických 93,8%! Tali jsou designově nadčasová krbová kamna na zemní plyn či propan butan. Malé rozměry a jednoduchou instalaci ocení snad každý. Další výhoda tkví v příjemné obsluze dálkovým ovládáním, automatickým provozem díky termostatu, nastavenému režimu a případné ovládání přes aplikaci v telefonu či tabletu díky wifi modulu.

celý popis

E-shop: na dotaz
100 490 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Tali je pokračováním špičkového vývoje plynových spotřebičů značky Wanders s nejnovější technologií hořáku, který vytváří velmi realistické plameny a kamna dosahují účinnosti fantastických 93,8%!

Tali jsou designově nadčasová krbová kamna na zemní plyn či propan butan. Malé rozměry a jednoduchou instalaci ocení snad každý.

Další výhoda tkví v příjemné obsluze dálkovým ovládáním, automatickým provozem díky termostatu, nastavenému režimu a případné ovládání přes aplikaci v telefonu či tabletu díky wifi modulu.


VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ:
  • Wifi modul - 6 820 Kč

Záruka 2 roky
Značka Wanders