WANDERS krbová kamna Square 60G Trilateral Wall
Ocelová krbová kamna Wanders

WANDERS krbová kamna Square 60G Trilateral Wall

Kód: 5273

Wanders Fires & Stoves rozšířil svoji řadu o další zajímavý produkt Square 60G Trilateral Wall. Pokud se podíváme na trendy na trhu krbových kamen a vložek, vidíme opět v posledních letech nárůst v prodeji právě krbových vložek. To inspirovalo výrobce k myšlence vytvořit závěsná krbová kamna přímo z krbové vložky Square 60, čímž v plynové verzi vznikl název Square 60G Trilateral Wall (Trilateral = prosklené ze tří stran). Díky propracované technologii spalování dosahuje vysoké efektivnosti a účinnosti, díky které snadněji prohřejete Vaše místnosti.

celý popis

E-shop: na dotaz
102 520 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Wanders Fires & Stoves rozšířil svoji řadu o další zajímavý produkt Square 60G Trilateral Wall.

Pokud se podíváme na trendy na trhu krbových kamen a vložek, vidíme opět v posledních letech nárůst v prodeji právě krbových vložek.

To inspirovalo výrobce k myšlence vytvořit závěsná krbová kamna přímo z krbové vložky Square 60, čímž v plynové verzi vznikl název Square 60G Trilateral Wall (Trilateral = prosklené ze tří stran). Díky propracované technologii spalování dosahuje vysoké efektivnosti a účinnosti, díky které snadněji prohřejete Vaše místnosti.

Záruka 2 roky
Značka Wanders