WANDERS krbová kamna Square 60 Trilateral Wall
Ocelová krbová kamna Wanders

WANDERS krbová kamna Square 60 Trilateral Wall

Kód: 5477

Wanders Fires & Stoves rozšířil svoji řadu o další zajímavý produkt Square 60 Trilateral Wall. Pokud se podíváme na trendy na trhu krbových kamen a vložek, vidíme opět v posledních letech nárůst v prodeji právě krbových vložek. To inspirovalo výrobce k myšlence vytvořit závěsná krbová kamna přímo z krbové vložky Square 60, čímž vznikl název Square 60 Trilateral Wall (Trilateral = prosklené ze tří stran). Díky propracované technologii spalování dosahuje vysoké efektivnosti a účinnosti (více než 75%), díky které snadněji prohřejete Vaše místnosti. PŘEDNOSTI KAMEN SQUARE 60 TRILATERAL WALL: dvojí spalování dno spalovací komory vybaveno akumulačním betonem prosklení ze tří stran možnost externího přívodu vzduchu prostorná spalovací komora

celý popis

E-shop: na dotaz
85 990 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Wanders Fires & Stoves rozšířil svoji řadu o další zajímavý produkt Square 60 Trilateral Wall.

Pokud se podíváme na trendy na trhu krbových kamen a vložek, vidíme opět v posledních letech nárůst v prodeji právě krbových vložek.

To inspirovalo výrobce k myšlence vytvořit závěsná krbová kamna přímo z krbové vložky Square 60, čímž vznikl název Square 60 Trilateral Wall (Trilateral = prosklené ze tří stran). Díky propracované technologii spalování dosahuje vysoké efektivnosti a účinnosti (více než 75%), díky které snadněji prohřejete Vaše místnosti.

PŘEDNOSTI KAMEN SQUARE 60 TRILATERAL WALL:

  • dvojí spalování
  • dno spalovací komory vybaveno akumulačním betonem
  • prosklení ze tří stran
  • možnost externího přívodu vzduchu
  • prostorná spalovací komora

VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ:
  • adaptér na ext. vzduch - 2 900 Kč

Záruka 2 roky
Značka Wanders