WANDERS krbová kamna S 75 BE Left/Right
Ocelová krbová kamna Wanders

WANDERS krbová kamna S 75 BE Left/Right

Kód: 5435

Tato nová rohová krbová kamna od značky Wanders jsou dostupná v provedení jako volně stojící nebo závěsná. Prosklení může být levé nebo pravé. Kamna vynikají hlavně elegantním ohýbaným sklem pro maximální pohled na hru plamenů. Jedná se o bez-roštovou spalovací komoru s vyzdívkou ze žárobetonu, což dělá tuto komoru takřka nezničitelnou. Velkou výhodou těchto kamen je, že se jedná o krbovou vložku v kompaktním obalu, takže je zde splněn efekt krbu, ale bez stavebních prací a úprav. Zajímavostí je, že dvířka vložky nemají žádnou kličku a otvírají se speciální originální pomůckou pouhým tahem a po uvolnění se dvířka sama zavřou, což je velice pohodlné řešení. PŘEDNOSTI KAMEN S 75 LEFT/RIGHT BE: levé či pravé rohové prosklení bez-roštové spalování speciální žárobetonová vyzdívka velké prosklení - polena až 60 cm samouzavírací dvířka externí přívod vzduchu spalování dřevoplynů malá hloubka kamen jednoduchá instalace Komora je velice široká a tak umožňuje vkládat polena až 60 cm! Samozřejmostí je spalování dřevoplynů a airwash system (oplach skla sekundárním vzduchem).

celý popis

E-shop: na dotaz
119 190 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Tato nová rohová krbová kamna od značky Wanders jsou dostupná v provedení jako volně stojící nebo závěsná. Prosklení může být levé nebo pravé. Kamna vynikají hlavně elegantním ohýbaným sklem pro maximální pohled na hru plamenů.
Jedná se o bez-roštovou spalovací komoru s vyzdívkou ze žárobetonu, což dělá tuto komoru takřka nezničitelnou.
Velkou výhodou těchto kamen je, že se jedná o krbovou vložku v kompaktním obalu, takže je zde splněn efekt krbu, ale bez stavebních prací a úprav.
Zajímavostí je, že dvířka vložky nemají žádnou kličku a otvírají se speciální originální pomůckou pouhým tahem a po uvolnění se dvířka sama zavřou, což je velice pohodlné řešení.

PŘEDNOSTI KAMEN S 75 LEFT/RIGHT BE:

  • levé či pravé rohové prosklení
  • bez-roštové spalování
  • speciální žárobetonová vyzdívka
  • velké prosklení - polena až 60 cm
  • samouzavírací dvířka
  • externí přívod vzduchu
  • spalování dřevoplynů
  • malá hloubka kamen
  • jednoduchá instalace

Komora je velice široká a tak umožňuje vkládat polena až 60 cm! Samozřejmostí je spalování dřevoplynů a airwash system (oplach skla sekundárním vzduchem).


VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ:
  • adaptér na externí přívod vzduchu - 4 350 Kč

Záruka 2 roky
Značka Wanders