WANDERS krbová kamna S 60 BE Left/Right s dřevníkem
Ocelová krbová kamna Wanders

WANDERS krbová kamna S 60 BE Left/Right s dřevníkem

Kód: 5444

S 60 Black Edition Left / Right s dřevníkem jsou moderní krbová kamna s čistým hranatým designem a částečným rohovým prosklením. Prosklení může být levé nebo pravé. Těmito kamny si zákazník může dopřát efekt krbu bez nutnosti stavebních úprav. Velice elegantní řešení je absence kličky a otvírání za pomocí originálního klíče, který obdržíte s kamny. Sklo je ohýbané z jednoho kusu. Ovládání je pouze jedním šoupákem v přední části pod dvířky, takže obsluha je jednoduchá a nic zbytečně nenarušuje čistý vzhled kamen. Kamna jsou vybavena vyzdívkou z velice odolného žárobetonu a spalovací komora je bez-roštová s dvojím spalováním, vysokou účinností a velkou šířkou pro vkládání polen až 45 cm. Velká výhoda je prostorný integrovaný dřevník, který naplněný dřevem zpříjemní pohled na kamna. PŘEDNOSTI KAMEN S 60 BLACK EDITION Left/right s dřevníkem: bez-roštové spalování prostorný dřevník levé nebo pravé prosklení speciální žárobetonová vyzdívka polena až 45 cm! samozavírací dvířka absence kličky externí přívod vzduchu spalování dřevoplynů s terciálním vzduchem

celý popis

E-shop: na dotaz
123 110 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

S 60 Black Edition Left / Right s dřevníkem jsou moderní krbová kamna s čistým hranatým designem a částečným rohovým prosklením. Prosklení může být levé nebo pravé. Těmito kamny si zákazník může dopřát efekt krbu bez nutnosti stavebních úprav. Velice elegantní řešení je absence kličky a otvírání za pomocí originálního klíče, který obdržíte s kamny. Sklo je ohýbané z jednoho kusu. Ovládání je pouze jedním šoupákem v přední části pod dvířky, takže obsluha je jednoduchá a nic zbytečně nenarušuje čistý vzhled kamen.
Kamna jsou vybavena vyzdívkou z velice odolného žárobetonu a spalovací komora je bez-roštová s dvojím spalováním, vysokou účinností a velkou šířkou pro vkládání polen až 45 cm.
Velká výhoda je prostorný integrovaný dřevník, který naplněný dřevem zpříjemní pohled na kamna.

PŘEDNOSTI KAMEN S 60 BLACK EDITION Left/right s dřevníkem:

  • bez-roštové spalování
  • prostorný dřevník
  • levé nebo pravé prosklení
  • speciální žárobetonová vyzdívka
  • polena až 45 cm!
  • samozavírací dvířka
  • absence kličky
  • externí přívod vzduchu
  • spalování dřevoplynů s terciálním vzduchem

VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ:
  • adaptér na externí přívod vzduchu pro S 60 BE - 4 350 Kč

Záruka 2 roky
Značka Wanders