WANDERS krbová kamna Oak steel
Ocelová krbová kamna Wanders

WANDERS krbová kamna Oak steel

Kód: 5132

Krbová kamna Oak Steel je naprostá novinka od značky Wanders vytvořená ve spolupráci s vyhlášeným holandským designovým studiem studioMOM. Jedná se o malá krbová kamna s unikátním designem a vynikající účinností, tedy kromě toho že jsou kamna moderní, hezká, neotřelá, tak jsou navíc funkční a velice účinná. OAK znamená v překladu dub a nabízí spoustu vzhledových variant. Co se týče vzhledu, nabízí 3 druhy podstavce (ocel, dřevo a chromovaná ocel), ze kterých si můžete libovolně vybírat tak, aby vám co nejlépe zapadla do interiéru. Dvířka mají speciální antireflexní (pokovené) keramické sklo, které pouští o 30% méně tepla přes sklo do prostoru, což znamená, že můžete u kamen sedět blíže, než u jiných bez tohoto speciálního skla. PŘEDNOSTI KAMEN Oak Steel: unikátní originální design 3 druhy podstavců (ocel, dřevo, pochromovaná ocel) základní ocelový podstavec může být v antracitové nebo bílé barvě speciální antireflexní sklo dvířek - propouští o 30% méně tepla, tzn. můžete u kamen sedět blíže možnost externího přívodu vzduchu spalování dřevoplynů vhodné do menších prostor a nízkoenergetických staveb

celý popis

E-shop: na dotaz
66 850 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Krbová kamna Oak Steel je naprostá novinka od značky Wanders vytvořená ve spolupráci s vyhlášeným holandským designovým studiem studioMOM. Jedná se o malá krbová kamna s unikátním designem a vynikající účinností, tedy kromě toho že jsou kamna moderní, hezká, neotřelá, tak jsou navíc funkční a velice účinná.

OAK znamená v překladu dub a nabízí spoustu vzhledových variant. Co se týče vzhledu, nabízí 3 druhy podstavce (ocel, dřevo a chromovaná ocel), ze kterých si můžete libovolně vybírat tak, aby vám co nejlépe zapadla do interiéru.

Dvířka mají speciální antireflexní (pokovené) keramické sklo, které pouští o 30% méně tepla přes sklo do prostoru, což znamená, že můžete u kamen sedět blíže, než u jiných bez tohoto speciálního skla.

PŘEDNOSTI KAMEN Oak Steel:

  • unikátní originální design
  • 3 druhy podstavců (ocel, dřevo, pochromovaná ocel)
  • základní ocelový podstavec může být v antracitové nebo bílé barvě
  • speciální antireflexní sklo dvířek - propouští o 30% méně tepla, tzn. můžete u kamen sedět blíže
  • možnost externího přívodu vzduchu
  • spalování dřevoplynů
  • vhodné do menších prostor a nízkoenergetických staveb

VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ:
  • dřevěný podstavec - 27 990 Kč
  • chromový (lesklý) ocelový podstavec - 21 170 Kč
  • bílý lakovaný ocelový podstavec - 10 150 Kč

Záruka 2 roky
Značka Wanders