WANDERS krbová kamna Larix Wall (závěsná)
Ocelová krbová kamna Wanders

WANDERS krbová kamna Larix Wall (závěsná)

Kód: 5441

Larix je pokračováním špičkového vývoje plynových spotřebičů značky Wanders Fires and Stoves s nejnovější technologií hořáku a konstrukcí keramických polen, skrze které proudí plyn a tím se vytváří velmi realistické plameny. Kamna tak dosahují účinnosti fantastických 91,8%! Larix jsou designově nadčasová krbová kamna na zemní plyn či propan butan. Malé rozměry a jednoduchou instalaci ocení snad každý. Navíc mají tato kamna třístranné prosklení, díky kterému vytvoříte fantastický efekt krbu ve vašem interiéru. Další výhoda tkví v příjemné obsluze dálkovým ovládáním, automatickým provozem díky integrovanému termostatu, možnosti nastavení režimu a případné ovládání přes aplikaci v chytrém telefonu či tabletu díky doplňkovému wifi modulu. V nabídce jsou tato kamna jako závěsná nebo jako volně stojící.

celý popis

E-shop: na dotaz
114 840 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Larix je pokračováním špičkového vývoje plynových spotřebičů značky Wanders Fires and Stoves s nejnovější technologií hořáku a konstrukcí keramických polen, skrze které proudí plyn a tím se vytváří velmi realistické plameny. Kamna tak dosahují účinnosti fantastických 91,8%!

Larix jsou designově nadčasová krbová kamna na zemní plyn či propan butan. Malé rozměry a jednoduchou instalaci ocení snad každý. Navíc mají tato kamna třístranné prosklení, díky kterému vytvoříte fantastický efekt krbu ve vašem interiéru.

Další výhoda tkví v příjemné obsluze dálkovým ovládáním, automatickým provozem díky integrovanému termostatu, možnosti nastavení režimu a případné ovládání přes aplikaci v chytrém telefonu či tabletu díky doplňkovému wifi modulu.

V nabídce jsou tato kamna jako závěsná nebo jako volně stojící.

Záruka 2 roky
Značka Wanders
závěsná plynová krbová kamna Larix