WANDERS krbová kamna Jules
Ocelová krbová kamna Wanders

WANDERS krbová kamna Jules

Kód: 5156

Jules, to je průhledová krbová vložka s velkým rozsahem výkonu umístěna do speciálního opláštění s množstvím přepážek a kanálů, které mají jako hlavní účel přenos co největšího množství tepla do prostoru. Dvířka jsou otevíratelná z obou stran, záleží na vás, kterou budete preferovat. Vložka má velice účinný oplach skla vzduchem (Airwash system), který zaručuje, že sklo bude vždy čisté. Jules se stane originální dominantou vašeho interiéru, která v provozu rovnoměrně prohřívá obě strany vnějšího prostoru. PŘEDNOSTI KAMEN JULES: oboustranné prosklení bez-roštové spalování široká spalovací komora = polena až 50 cm velké prosklení integrovaná komínová klapka jednoduchá instalace

celý popis

E-shop: na dotaz
137 170 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Jules, to je průhledová krbová vložka s velkým rozsahem výkonu umístěna do speciálního opláštění s množstvím přepážek a kanálů, které mají jako hlavní účel přenos co největšího množství tepla do prostoru.

Dvířka jsou otevíratelná z obou stran, záleží na vás, kterou budete preferovat. Vložka má velice účinný oplach skla vzduchem (Airwash system), který zaručuje, že sklo bude vždy čisté.

Jules se stane originální dominantou vašeho interiéru, která v provozu rovnoměrně prohřívá obě strany vnějšího prostoru.

PŘEDNOSTI KAMEN JULES:

  • oboustranné prosklení
  • bez-roštové spalování
  • široká spalovací komora = polena až 50 cm
  • velké prosklení
  • integrovaná komínová klapka
  • jednoduchá instalace

Záruka 2 roky
Značka Wanders