WANDERS krbová kamna Black Pearl
Ocelová krbová kamna Wanders

WANDERS krbová kamna Black Pearl

Kód: 5478

Black Pearl pro každý interiér! Kamna Black Pearl jsou novinkou na trhu. Unikátní model navržen a vyroben s třemi prosklenými stranami, takže můžete sledovat krásný oheň ze dřeva z celé místnosti. Black Pearl jsou krásná moderní a sofistikovaná závěsná kamna oválných tvarů, která se hodí do každého interiéru. Horní pohledová deska kamen je z luxusního černého lesklého keramického skla, které se nyní nabízí v barvě bílé. Tělo kamen je ocelové a dvířka společně s boky je z litiny, což umožňuje lepší akumulaci. Spodní a zadní část spalovací komory je opatřena vermikulitem pro lepší dvojí spalování (spalování plynů z ohně) a tím dochází k větší účinnosti. PŘEDNOSTI KAMEN BLACK PEARL: dvířka a boky kamen z litiny velký rozsah výkonu možnost externího přívodu vzduchu prosklené ze tří stran obrovská spalovací komora = umožňuje vkládat polena až 60 cm možnost nově i jako samostatně stojící Pro více informací o Black Pearl klikněte ZDE!

celý popis

E-shop: na dotaz
133 840 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Black Pearl pro každý interiér!

Kamna Black Pearl jsou novinkou na trhu. Unikátní model navržen a vyroben s třemi prosklenými stranami, takže můžete sledovat krásný oheň ze dřeva z celé místnosti.

Black Pearl jsou krásná moderní a sofistikovaná závěsná kamna oválných tvarů, která se hodí do každého interiéru. Horní pohledová deska kamen je z luxusního černého lesklého keramického skla, které se nyní nabízí v barvě bílé.

Tělo kamen je ocelové a dvířka společně s boky je z litiny, což umožňuje lepší akumulaci. Spodní a zadní část spalovací komory je opatřena vermikulitem pro lepší dvojí spalování (spalování plynů z ohně) a tím dochází k větší účinnosti.

PŘEDNOSTI KAMEN BLACK PEARL:

  • dvířka a boky kamen z litiny
  • velký rozsah výkonu
  • možnost externího přívodu vzduchu
  • prosklené ze tří stran
  • obrovská spalovací komora = umožňuje vkládat polena až 60 cm
  • možnost nově i jako samostatně stojící

Pro více informací o Black Pearl klikněte ZDE!


VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ:
  • podstavec / noha pod kamna - 20 740 Kč

Záruka 2 roky
Značka Wanders