LEDA krbová kamna Novia CL
Litinová krbová kamna Leda

LEDA krbová kamna Novia CL

Kód: 5453

Exkluzivní, jednoduchý, nadčasový, čistý, minimalistický design a perfektní funkčnost spalovací komory s účinností 83% = celolitinová krbová kamna Novia CL s možností napojit přívod externího vzduchu. Průměr odkouření mají pouhých 130 mm, což dovoluje kamna instalovat i do komínu s menším průměrem. NOVIA CL je zvětšenina modelu NOVIA C. Tato krbová kamna mají jednoduché ovládání pomocí jedné páčky, kterou ovládáte přívod primárního (pod rošt), sekundárního (oplach skla) i terciálního (dohořívání dřevoplynů) vzduchu. Kamna obsahují pohyblivý rošt a je v nich možné spalovat i hnědé uhlí. PŘEDNOSTI KAMEN NOVIA CL: prvotřídní litina vysoká míra akumulace (kamna mají 190 kg litiny) jednoduché ovládání spalování dřevoplynů Airwash systém proti usazování sazí na skle možnost připojení přívodu externího vzduchu 2 barevné varianty - černá, hnědá (choco)

celý popis

E-shop: 4 až 6 týdnů
107 900 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Exkluzivní, jednoduchý, nadčasový, čistý, minimalistický design a perfektní funkčnost spalovací komory s účinností 83% = celolitinová krbová kamna Novia CL s možností napojit přívod externího vzduchu. Průměr odkouření mají pouhých 130 mm, což dovoluje kamna instalovat i do komínu s menším průměrem.
NOVIA CL je zvětšenina modelu NOVIA C.

Tato krbová kamna mají jednoduché ovládání pomocí jedné páčky, kterou ovládáte přívod primárního (pod rošt), sekundárního (oplach skla) i terciálního (dohořívání dřevoplynů) vzduchu.
Kamna obsahují pohyblivý rošt a je v nich možné spalovat i hnědé uhlí.

PŘEDNOSTI KAMEN NOVIA CL:

  • prvotřídní litina
  • vysoká míra akumulace (kamna mají 190 kg litiny)
  • jednoduché ovládání
  • spalování dřevoplynů
  • Airwash systém proti usazování sazí na skle
  • možnost připojení přívodu externího vzduchu
  • 2 barevné varianty - černá, hnědá (choco)

Záruka 2 roky
Značka Leda
LEDA Werk