LEDA krbová kamna Delta Plus
Litinová krbová kamna Leda

LEDA krbová kamna Delta Plus

Kód: 5291

Krbová kamna Delta přichází s úžasným tvarem, který je prostorově úsporný a je vhodný i do rohu, při tom dominantní čelní strana nepůsobí, jako klasická kulatá kamna a umožňují velký čelní výhled do spalovací komory. Delta jsou akumulační kamna, která mají v horní částí navíc 3 litinové prstence o celkové váze 45 kg, čímž zvyšuje tzv. tepelnou paměť, tedy akumulaci. Další výhoda je otvírání dvířek, kde místo klasické kličky je svislé madlo a pouhým tahem dvířka otevřete a zacvaknutím zavřete. Je to velice komfortní a elegantní řešení. PŘEDNOSTI KAMEN DELTA PLUS: prvotřídní litina vysoká míra akumulace jednoduché ovládání otvírání dvířek tahem za madlo spalování dřevoplynů Airwash systém proti usazování sazí na skle možnost připojení přívodu externího vzduchu

celý popis

E-shop: 4 až 6 týdnů
143 700 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Krbová kamna Delta přichází s úžasným tvarem, který je prostorově úsporný a je vhodný i do rohu, při tom dominantní čelní strana nepůsobí, jako klasická kulatá kamna a umožňují velký čelní výhled do spalovací komory.

Delta jsou akumulační kamna, která mají v horní částí navíc 3 litinové prstence o celkové váze 45 kg, čímž zvyšuje tzv. tepelnou paměť, tedy akumulaci.

Další výhoda je otvírání dvířek, kde místo klasické kličky je svislé madlo a pouhým tahem dvířka otevřete a zacvaknutím zavřete. Je to velice komfortní a elegantní řešení.

PŘEDNOSTI KAMEN DELTA PLUS:

  • prvotřídní litina
  • vysoká míra akumulace
  • jednoduché ovládání
  • otvírání dvířek tahem za madlo
  • spalování dřevoplynů
  • Airwash systém proti usazování sazí na skle
  • možnost připojení přívodu externího vzduchu

Záruka 2 roky
Značka Leda
LEDA Werk