LEDA krbová kamna Corna Gas
Litinová krbová kamna Leda

LEDA krbová kamna Corna Gas

Kód: 5433

Corna Gas jsou elegantní a masivní celolitinová krbová kamna na plyn s nejmodernější plynovou technologií, která se snadno přizpůsobí každému stylu bydlení. Plynové trysky jsou přímo v imitaci dřeva pro velmi věrný plamen - jen těžko odlišitelné od ohně ze dřeva. Kamna Corna Gas jsou plně automatická včetně dálkového ovládání a díky aplikaci FireApp ovladatelná i přes smartphone či tablet. Kromě klasického zemního plynu se mohou kamna napojit i na propanbutanovou láhev a tak Váš dům ani nemusí mít pevnou přípojku zemního plynu... V případě kapalného plynu v láhvi je nominální výkon 3,9 kW. Černé sklo na zadní a boční straně spalovací komory zdůrazňuje ušlechtilý vzhled a svým leskem zvyšuje účinek ohně. PŘEDNOSTI KAMEN CORNA GAS: věrný plamen - integrované trysky plynu přímo v imitaci dřeva plně automatický provoz dálkový ovladač nebo ovládání přes smartphone či tablet (aplikace FireApp) masivní celolitinová konstrukce = velká akumulace tepla nízký výkon lze použít jak zemní plyn, tak i kapalný v láhvi externí přívod vzduchu čistý elegantní design

celý popis

E-shop: 4 až 6 týdnů
156 800 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Corna Gas jsou elegantní a masivní celolitinová krbová kamna na plyn s nejmodernější plynovou technologií, která se snadno přizpůsobí každému stylu bydlení. Plynové trysky jsou přímo v imitaci dřeva pro velmi věrný plamen - jen těžko odlišitelné od ohně ze dřeva.
Kamna Corna Gas jsou plně automatická včetně dálkového ovládání a díky aplikaci FireApp ovladatelná i přes smartphone či tablet.
Kromě klasického zemního plynu se mohou kamna napojit i na propanbutanovou láhev a tak Váš dům ani nemusí mít pevnou přípojku zemního plynu... V případě kapalného plynu v láhvi je nominální výkon 3,9 kW.
Černé sklo na zadní a boční straně spalovací komory zdůrazňuje ušlechtilý vzhled a svým leskem zvyšuje účinek ohně.

PŘEDNOSTI KAMEN CORNA GAS:

  • věrný plamen - integrované trysky plynu přímo v imitaci dřeva
  • plně automatický provoz
  • dálkový ovladač nebo ovládání přes smartphone či tablet (aplikace FireApp)
  • masivní celolitinová konstrukce = velká akumulace tepla
  • nízký výkon
  • lze použít jak zemní plyn, tak i kapalný v láhvi
  • externí přívod vzduchu
  • čistý elegantní design

Záruka 2 roky
Značka Leda