LEDA krbová kamna Corna ES
Litinová krbová kamna Leda

LEDA krbová kamna Corna ES

Kód: 5430

Novinka roku 2019 CORNA ES vychází z oblíbených kamen CORNA, ale konstrukce těchto kamen je s rohovým prosklením. V případě instalace kamen do rohu místnosti jsou kamna CORNA ES ideálním řešením. Sklo dvířek topeniště je ohýbané a výsledný vzhled kamen působí velice čistě a moderně. Kamna jsou vybavena bez-roštovou spalovací komorou, velkým rohovým prosklením, robustní celo-litinovou konstrukcí ve dvou barevných variantách (matný černý lak nebo bílý lesklý smalt) a mohou být napojena na externí přívod vzduchu. Dno spalovací komory je z velmi odolného šamotu a zbytek vyzdívky z izolačního vermikulitu, který zlepšuje hoření, perfektně izoluje a zvyšuje účinnost. Pro ještě lepší spalování a snížení emisí na naprosté minimum lze kamna doplnit setem TEC, což je katalizátor, který snižuje jak výkon, tak i hodnotu emisí. Součástí setu TEC je i světelná signalizace s teplotním čidlem, díky čemuž vám kamna dávají třemi barvami signál, jestli je v kamnech optimální teplota, příliš nízká či příliš vysoká teplota... Kamna lze také doplnit otočnou podložkou s hrdlem a díky tomu můžete i takto těžká kamna pohodlně otáčet v interiéru až o 360°. PŘEDNOSTI KAMEN CORNA ES: dvě barevné varianty (černý lak, nebo bílý smalt) možnost vestavěného katalyzátoru - výkon snížen na 3 kW + elektronický snímač pro správnou teplotu s LED indikací (za příplatek) nízký výkon velké rohové prosklení kamen celo-litinová konstrukce externí přívod vzduchu odkouření pouze 130 mm čistý elegantní design možnost otáčení až o 360° (za příplatek) silná akumulace tepla díky váze 250kg

celý popis

E-shop: 4 až 6 týdnů
122 400 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Novinka roku 2019 CORNA ES vychází z oblíbených kamen CORNA, ale konstrukce těchto kamen je s rohovým prosklením. V případě instalace kamen do rohu místnosti jsou kamna CORNA ES ideálním řešením. Sklo dvířek topeniště je ohýbané a výsledný vzhled kamen působí velice čistě a moderně.

Kamna jsou vybavena bez-roštovou spalovací komorou, velkým rohovým prosklením, robustní celo-litinovou konstrukcí ve dvou barevných variantách (matný černý lak nebo bílý lesklý smalt) a mohou být napojena na externí přívod vzduchu.

Dno spalovací komory je z velmi odolného šamotu a zbytek vyzdívky z izolačního vermikulitu, který zlepšuje hoření, perfektně izoluje a zvyšuje účinnost.
Pro ještě lepší spalování a snížení emisí na naprosté minimum lze kamna doplnit setem TEC, což je katalizátor, který snižuje jak výkon, tak i hodnotu emisí. Součástí setu TEC je i světelná signalizace s teplotním čidlem, díky čemuž vám kamna dávají třemi barvami signál, jestli je v kamnech optimální teplota, příliš nízká či příliš vysoká teplota...

Kamna lze také doplnit otočnou podložkou s hrdlem a díky tomu můžete i takto těžká kamna pohodlně otáčet v interiéru až o 360°.

PŘEDNOSTI KAMEN CORNA ES:

  • dvě barevné varianty (černý lak, nebo bílý smalt)
  • možnost vestavěného katalyzátoru - výkon snížen na 3 kW + elektronický snímač pro správnou teplotu s LED indikací (za příplatek)
  • nízký výkon
  • velké rohové prosklení kamen
  • celo-litinová konstrukce
  • externí přívod vzduchu
  • odkouření pouze 130 mm
  • čistý elegantní design
  • možnost otáčení až o 360° (za příplatek)
  • silná akumulace tepla díky váze 250kg

VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ:
  • otáčecí podložka k otáčení kamen 360°, Ø 130 mm - 19 800 Kč
  • TEC set (katalyzátor, světelná signalizace) - 17 300 Kč

Záruka 2 roky
Značka Leda