LA NORDICA krbová kamna Marina Idro H11
Kamna na pelety La Nordica

LA NORDICA krbová kamna Marina Idro H11

Kód: 403-2068600823

Kvalitní krbová kamna na pelety MARINA IDRO H11 Základní vlastnosti: Masivní spalovací komora s ocelovým výměníkem

celý popis

E-shop: 4 až 6 týdnů
122 570 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Kvalitní krbová kamna na pelety MARINA IDRO H11

Základní vlastnosti:

  • Masivní spalovací komora s ocelovým výměníkem
  • Dvířka topeniště z litiny
  • Utěsněný zásobník na pelety
  • Vyjímatelný popelník
  • Možnost deaktivace předního foukání
  • Keramická žhavicí svíčka pro rychlé zapalování
  • Oběhové čerpadlo s řízením PWM
  • FPC - Inovativní adaptivní systém pro regulaci a udržování konstantního množství spalovacího vzduchu v průběhu času
  • PRO AIR SETUP. Výběr mezi režimy foukání: Quiet / Regular / Boost
  • Čerpadlo s ovládáním proti kondenzaci
  • Easy Setup - jednoduchá úprava dávkování pelet

    Technologie
    Digitální termostat Naměřený čas termostatem s kontrolou teploty rozdělené do čtyř denních úseků pro optimální řízení okolí.

    Vstup termostatu vnějšího prostředí Výrobek se propojuje s kontrolními zařízeními pro teplotu obydlí (termostaty nebo kontakty), aby bylo dosaženo požadované teploty v prostředí.

    Bezpečnostní termostat zásobníku Zaručuje vždy zvýšený standard bezpečnosti a brání přehřívání produktu v případě anomálie.

    Bezpečnostní tlakoměr kouřovodu Kontroluje správné odvádění spalin a v případě potřeby zablokuje plnění pelet, čímž zabrání problémům s generátorem.

    Automatické opakované zažehnutí po výpadku Přístroj se znovu zapne automaticky po elektrickém výpadku poté, co provede předpokládaný cyklus kontrol.

    Automatické vyvážení vzduchu 1. a 2. Primární a sekundární vzduch se řídí elektronicky, aby došlo k optimálnímu spalování a termickému výkonu.

    Systém čištění skla, který prostřednictvím specifického průběhu předehřátého vzduchu účinně předchází vytváření nánosů na skle dvířek ohniště.

    Čisté spalování, zvyšuje výkonnost spalování a životnost částem podléhajícím opotřebení a zároveň snižuje běžný úklid topeniště.

    Dvířka výrobků z litiny vyšší kvality jsou stálé v čase a zaručují permanentní těsnost.

    Automatická regulace odsavače spalin (kodér) Udržuje konstantní otáčky motoru odsavače spalin, aby bylo zajištěno správné spalování produktu.

    Vytahovací pánev pro snadné čištění Konstrukční systém pánve umožňuje snadné vytažení pro její rychlé a úplné čištění.

    VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ:
    • WiFi modul (šedá etiketa) - 6 520 Kč
  • La Nordica Extraflame

    La Nordica-Extraflame Group je tradiční a dlouholetý italský výrobce krbových kamen, krbových vložek a sporáků s produkcí 170 tisíc spotřebičů ročně, což z této společnosti dělá jednoho z největších evropských výrobců. Společnost si v průběhu let získala významný podíl na trhu a nyní prodává své produkty do více jak 40 zemích po celém světě včetně Asie, či Severní a jižní Ameriky.

    La Nordica-Extraflame vyrábí moderní, klasické a rustikální styly krbových kamen, krbů a sporáků na dřevo, kamna a krbové vložky na pelety včetně hybridů (kamna na dřevo i pelety) a v neposlední řadě také kotle. V nabídce jsou kromě teplovzdušných spotřebičů i spotřebiče teplovodní s výměníkem pro ohřev rozvod teplé vody.

    La Nordica-Extraflame je lídrem v oblasti spalování dřeva i pelet v topných zařízeních a může se pochlubit vynikající pověstí díky neustálému vývoji nových řešení pro dnešní stále náročnější požadavky. La Nordica-Extraflame klade důraz na detail a vysokou kvalitu, což jí vytváří velmi dobrou pověst. Kontinuální a všestranný vzdělávací a profesní rozvoj společnosti v nejnovějších technologiích a systémech zaručuje perfektní a plně profesionální proškolení prodejců této značky v každé zemi a zajišťuje tak 100% servis pro zákazníky.

    Záruka 2 roky
    Značka La Nordica Extraflame