HEDE krbová kamna Hede 4D panorama
Ocelová krbová kamna Hede

HEDE krbová kamna Hede 4D panorama

Kód: 5168

Krbová kamna hede 4D panorama vynikají hlavně elegantně zaoblenou čelní stranou kamen a masivní konstrukcí, která činí tl. 5 mm mořené kamnářské oceli. Horní deska a spodní deska pod spalovací komorou dosahuje dokonce tl. 10 mm této oceli. Označení panorama u kamen hede 4D panorama znamená kamna s bočním prosklením s vnitřní nepřilnavou vrstvou, díky které se sklo nezakuřuje a dřevníkem / podstavcem, kde si pohodlně uschováte palivo, či jiné pomůcky a vše budete mít vždy po ruce. Široká spalovací komora umožňuje pohodlné přikládání polen dlouhých až 38 cm. Řada krbových kamen hede také vyniká novým systémem otvírání dvířek pomocí robustní ocelové duté kličky s perforací zadní části, čímž dochází k ochlazování a dvířka lze otevřít i holou rukou. PŘEDNOSTI KAMEN hede 4D panorama: vyrobeno z kamnářské mořené oceli tl. 5-10 mm boční prosklení (nepřilnavá vrstva = nezakouří se) praktický dřevník / podstavec vysoká účinnost 82,7% trojí přívod vzduchu spalování dřevoplynů vhodné i do menších prostor horní i zadní odkouření

celý popis

E-shop: 4 až 6 týdnů
43 500 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Krbová kamna hede 4D panorama vynikají hlavně elegantně zaoblenou čelní stranou kamen a masivní konstrukcí, která činí tl. 5 mm mořené kamnářské oceli. Horní deska a spodní deska pod spalovací komorou dosahuje dokonce tl. 10 mm této oceli.

Označení panorama u kamen hede 4D panorama znamená kamna s bočním prosklením s vnitřní nepřilnavou vrstvou, díky které se sklo nezakuřuje a dřevníkem / podstavcem, kde si pohodlně uschováte palivo, či jiné pomůcky a vše budete mít vždy po ruce.

Široká spalovací komora umožňuje pohodlné přikládání polen dlouhých až 38 cm.

Řada krbových kamen hede také vyniká novým systémem otvírání dvířek pomocí robustní ocelové duté kličky s perforací zadní části, čímž dochází k ochlazování a dvířka lze otevřít i holou rukou.

PŘEDNOSTI KAMEN hede 4D panorama:

  • vyrobeno z kamnářské mořené oceli tl. 5-10 mm
  • boční prosklení (nepřilnavá vrstva = nezakouří se)
  • praktický dřevník / podstavec
  • vysoká účinnost 82,7%
  • trojí přívod vzduchu
  • spalování dřevoplynů
  • vhodné i do menších prostor
  • horní i zadní odkouření

Záruka 2 roky, plášť kamen 5 let
Značka Hede