HEDE krbová kamna Hede 1D Panorama
Ocelová krbová kamna Hede

HEDE krbová kamna Hede 1D Panorama

Kód: 5138

Jedná se o velmi odolná krbová kamna vyrobena z ušlechtilé kamnářské oceli s prosklením ze tří stran, takže můžete sledovat hru plamenů i z boků kamen. Jsou to v podstatě krbová kamna hede 1 Panorama postavena na podstavec, který zároveň slouží jako prostor pro skladování dřeva. Specialitou těchto kamen jsou boční skla s nepřilnavou vnitřní vrstvou, která zaručují, že tato skla zůstanou vždy čistá a vy si budete moci užít krásu plamenů i z boků kamen. Tato krbová kamna jsou certifikována dle evropské normy EN13240 a jelikož mají velice účinné a čisté spalování, obdržela britský certifikát od britské vládní agentury Defra, která uděluje povolení k prodeji v hustě obydlených oblastech (města apod.), kde se kamna bez této certifikace prodávat nesmějí. Na plášť kamen je prodloužená záruka 5 let. PŘEDNOSTI KAMEN HEDE 1D PANORAMA: prosklení ze tří stran (speciální sklo, které se nikdy nezakouří - se speciální vnitřní nepřilnavou vrstvou) speciální kamnářská ocel o tl.5 mm vysoká účinnost 82,7% terciální vzduch - spalování dřevoplynů velká spalovací komora - možné vkládat polena až 36 cm speciální otěruvzdorný lak vhodné i do menších prostor horní i zadní odkouření

celý popis

E-shop: 4 až 6 týdnů
37 280 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Jedná se o velmi odolná krbová kamna vyrobena z ušlechtilé kamnářské oceli s prosklením ze tří stran, takže můžete sledovat hru plamenů i z boků kamen. Jsou to v podstatě krbová kamna hede 1 Panorama postavena na podstavec, který zároveň slouží jako prostor pro skladování dřeva.

Specialitou těchto kamen jsou boční skla s nepřilnavou vnitřní vrstvou, která zaručují, že tato skla zůstanou vždy čistá a vy si budete moci užít krásu plamenů i z boků kamen.

Tato krbová kamna jsou certifikována dle evropské normy EN13240 a jelikož mají velice účinné a čisté spalování, obdržela britský certifikát od britské vládní agentury Defra, která uděluje povolení k prodeji v hustě obydlených oblastech (města apod.), kde se kamna bez této certifikace prodávat nesmějí.

Na plášť kamen je prodloužená záruka 5 let.

PŘEDNOSTI KAMEN HEDE 1D PANORAMA:

  • prosklení ze tří stran (speciální sklo, které se nikdy nezakouří - se speciální vnitřní nepřilnavou vrstvou)
  • speciální kamnářská ocel o tl.5 mm
  • vysoká účinnost 82,7%
  • terciální vzduch - spalování dřevoplynů
  • velká spalovací komora - možné vkládat polena až 36 cm
  • speciální otěruvzdorný lak
  • vhodné i do menších prostor
  • horní i zadní odkouření

Záruka 2 roky, plášť kamen 5 let
Značka Hede