HEDE krbová kamna Hede 1D
Ocelová krbová kamna Hede

HEDE krbová kamna Hede 1D

Kód: 5470

Krbová kamna hede 1D jsou velmi odolná krbová kamna vyrobena z ušlechtilé kamnářské oceli. Jsou to v podstatě krbová kamna hede 1 postavena na podstavec, který zároveň slouží jako prostor pro skladování dřeva. Tato krbová kamna jsou hluboká pouhých 266 mm a nezabírají mnoho prostoru. Mají dvířka téměř přes celou šířku s velkým sklem, což poskytuje nádherný pohled do spalovací komory. Tato krbová kamna jsou certifikována dle evropské normy EN13240 a jelikož mají velice účinné a čisté spalování, obdržela britský certifikát od britské vládní agentury Defra, která uděluje povolení k prodeji v hustě obydlených oblastech (města apod.), kde se kamna bez této certifikace prodávat nesmějí. Na plášť kamen je prodloužená záruka 5 let. PŘEDNOSTI KAMEN HEDE 1D: ocel tl.5 mm vysoká účinnost 82,7% trojí přívod vzduchu spalování dřevoplynů velká spalovací komora - možné vkládat polena až 36 cm vhodné i do menších prostor horní i zadní odkouření

celý popis

E-shop: 4 až 6 týdnů
35 510 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Krbová kamna hede 1D jsou velmi odolná krbová kamna vyrobena z ušlechtilé kamnářské oceli. Jsou to v podstatě krbová kamna hede 1 postavena na podstavec, který zároveň slouží jako prostor pro skladování dřeva.
Tato krbová kamna jsou hluboká pouhých 266 mm a nezabírají mnoho prostoru. Mají dvířka téměř přes celou šířku s velkým sklem, což poskytuje nádherný pohled do spalovací komory.
Tato krbová kamna jsou certifikována dle evropské normy EN13240 a jelikož mají velice účinné a čisté spalování, obdržela britský certifikát od britské vládní agentury Defra, která uděluje povolení k prodeji v hustě obydlených oblastech (města apod.), kde se kamna bez této certifikace prodávat nesmějí.

Na plášť kamen je prodloužená záruka 5 let.

PŘEDNOSTI KAMEN HEDE 1D:

  • ocel tl.5 mm
  • vysoká účinnost 82,7%
  • trojí přívod vzduchu
  • spalování dřevoplynů
  • velká spalovací komora - možné vkládat polena až 36 cm
  • vhodné i do menších prostor
  • horní i zadní odkouření

Záruka 2 roky, plášť kamen 5 let
Značka Hede
Hede 1D


Hede kamna