ADURO krbová kamna Aduro P2
Ocelová krbová kamna Aduro

ADURO krbová kamna Aduro P2

Kód: 5487

NOVINKA 2020! Jednoduchý a hranatý kvádrový design kamen Aduro P2 splňuje aktuální designové trendy. Navíc kamna mají integrovaný WiFi modul, díky kterému se zvyšuje komfort užívání. Zapněte kamna na cestě z práce nebo z dovolené a po příjezdu domů Vás čeká příjemné teplo. Kamna Aduro P2 mají ventilátor na rozhánění vzduchu do místnosti nahrazen přirozenou konvekcí, stejně jako je to u běžných kamen na dřevo, což má za následek tišší provoz. Zvláštnost těchto kamen je také zásobník na pelety, který se snadno plní pomocí zásuvky na boku kamen. Instalace je jednoduchá s možností výběru pro horní i zadní odkouření. Aduro P2 mají možnost napojení na externí přívod vzduchu, kdy je vzduch pro spalování přiváděn z vnějšku přímo do spalovací komory. Povrch kamen je ošetřen matnou práškovou barvou. PŘEDNOSTI KAMEN ADURO P2: automatický provoz tichý chod dálkové ovládání wifi modul na ovládání mimo domov moderní skandinávský design externí přívod vzduchu velké prosklení

celý popis

E-shop: 4 až 6 týdnů
95 440 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

NOVINKA 2020!

Jednoduchý a hranatý kvádrový design kamen Aduro P2 splňuje aktuální designové trendy. Navíc kamna mají integrovaný WiFi modul, díky kterému se zvyšuje komfort užívání. Zapněte kamna na cestě z práce nebo z dovolené a po příjezdu domů Vás čeká příjemné teplo.

Kamna Aduro P2 mají ventilátor na rozhánění vzduchu do místnosti nahrazen přirozenou konvekcí, stejně jako je to u běžných kamen na dřevo, což má za následek tišší provoz. Zvláštnost těchto kamen je také zásobník na pelety, který se snadno plní pomocí zásuvky na boku kamen.


Instalace je jednoduchá s možností výběru pro horní i zadní odkouření. Aduro P2 mají možnost napojení na externí přívod vzduchu, kdy je vzduch pro spalování přiváděn z vnějšku přímo do spalovací komory.

Povrch kamen je ošetřen matnou práškovou barvou.

PŘEDNOSTI KAMEN ADURO P2:

  • automatický provoz
  • tichý chod
  • dálkové ovládání
  • wifi modul na ovládání mimo domov
  • moderní skandinávský design
  • externí přívod vzduchu
  • velké prosklení

Záruka 2 roky, s registrací u výrobce 5 let
Značka Aduro