ADURO krbová kamna Aduro P1.3
Ocelová krbová kamna Aduro

ADURO krbová kamna Aduro P1.3

Kód: 10441

Aduro P1.3 jsou klasická kulatá kamna na pelety ve skandinávském designu s velkými krásnými skleněnými dvířky a bočnicemi z černého lesklého skla, které přitahují oko k plamenům a dodávají exkluzivní vzhled. Kamna mají integrovaný modul Wi-Fi, což umožňuje snadné a přímé ovládání kamen bez ohledu na to, kde na světě jste. Mohou pracovat na 5 úrovních, kde úroveň 1 je tichá úroveň bez ventilátoru. U kamen na pelety P1.3 máte možnost několika možností instalace. Pomocí zadního vývodu lze odvod spalin vést přímo do stěny nebo nahoru. Kamna jsou vzduchotěsná a lze je proto instalovat kdekoli. Dodávají se s externím přívodem vzduchu, kde může být vzduch pro spalování přiváděn zvenčí a přímo do peletových kamen. Součástí dodávky je samozřejmě dálkové ovládání, takže kamna lze snadno ovládat PŘEDNOSTI KAMEN ADURO P1.3: automatický provoz dálkové ovládání wifi modul na ovládání mimo domov moderní skandinávský design externí přívod vzduchu velké prosklení boky z černého lesklého skla velmi nízké emise

celý popis

E-shop: 4 až 6 týdnů
105 030 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Aduro P1.3 jsou klasická kulatá kamna na pelety ve skandinávském designu s velkými krásnými skleněnými dvířky a bočnicemi z černého lesklého skla, které přitahují oko k plamenům a dodávají exkluzivní vzhled.

Kamna mají integrovaný modul Wi-Fi, což umožňuje snadné a přímé ovládání kamen bez ohledu na to, kde na světě jste. Mohou pracovat na 5 úrovních, kde úroveň 1 je tichá úroveň bez ventilátoru.

U kamen na pelety P1.3 máte možnost několika možností instalace. Pomocí zadního vývodu lze odvod spalin vést přímo do stěny nebo nahoru. Kamna jsou vzduchotěsná a lze je proto instalovat kdekoli. Dodávají se s externím přívodem vzduchu, kde může být vzduch pro spalování přiváděn zvenčí a přímo do peletových kamen.

Součástí dodávky je samozřejmě dálkové ovládání, takže kamna lze snadno ovládat

PŘEDNOSTI KAMEN ADURO P1.3:

  • automatický provoz
  • dálkové ovládání
  • wifi modul na ovládání mimo domov
  • moderní skandinávský design
  • externí přívod vzduchu
  • velké prosklení
  • boky z černého lesklého skla
  • velmi nízké emise

Záruka 2 roky, s registrací u výrobce 5 let
Značka Aduro