ADURO krbová kamna Aduro 9 Lux Keramika
Kachlová krbová kamna Aduro

ADURO krbová kamna Aduro 9 Lux Keramika

Kód: 5416

ORIGINÁL JE JENOM JEDEN - Skvost z dílny dánských vývojářů krbových kamen Aduro - kulatá konvekční krbová kamna Aduro 9 Lux Beton jsou akumulační verze kamen s oblíbenou a osvědčenou spalovací komorou Aduro 9. Akumulace je tvořena masivním obkladem ze speciálního bílého akumulačního betonu. Tato akumulace prodlužuje interval vychladnutí a tvoří tak další tepelné zisky! Spodní část kamen (pod spalovací komorou) je prostor uzavřený dvířky, který se používá na uskladnění polen, třísek, podpalovače, rukavice apod.. Krbová kamna obsahují regulátor Aduro-tronic, systém regulace, který za Vás reguluje přisávání primárního vzduchu a zajišťuje optimální množství přívodu vzduchu a ideální proces spalování. Úplnou a unikátní novinkou je možnost pořízení přídavného systému Aduro Smart Response - je to jednotka se dvěma senzory, které komunikují bezdrátově s aplikací ve vašem telefonu nebo tabletu. Senzory sledují spalování a aplikace vás navádí, jak dokonale kamna ovládat. PŘEDNOSTI KAMEN ADURO 9 Lux Beton: akumulace (betonový akumulační obklad) vysoká účinnost 81,3% horní i zadní odkouření trojí přívod vzduchu patentovaný automatický přívod primárního vzduchu Aduro-tronic spalování dřevoplynů objemná spalovací komora - polena až 39cm

celý popis

E-shop: 4 až 6 týdnů
111 960 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

ORIGINÁL JE JENOM JEDEN - Skvost z dílny dánských vývojářů krbových kamen Aduro - kulatá konvekční krbová kamna Aduro 9 Lux Beton jsou akumulační verze kamen s oblíbenou a osvědčenou spalovací komorou Aduro 9.
Akumulace je tvořena masivním obkladem ze speciálního bílého akumulačního betonu. Tato akumulace prodlužuje interval vychladnutí a tvoří tak další tepelné zisky!

Spodní část kamen (pod spalovací komorou) je prostor uzavřený dvířky, který se používá na uskladnění polen, třísek, podpalovače, rukavice apod..

Krbová kamna obsahují regulátor Aduro-tronic, systém regulace, který za Vás reguluje přisávání primárního vzduchu a zajišťuje optimální množství přívodu vzduchu a ideální proces spalování.

Úplnou a unikátní novinkou je možnost pořízení přídavného systému Aduro Smart Response - je to jednotka se dvěma senzory, které komunikují bezdrátově s aplikací ve vašem telefonu nebo tabletu. Senzory sledují spalování a aplikace vás navádí, jak dokonale kamna ovládat.

PŘEDNOSTI KAMEN ADURO 9 Lux Beton:

  • akumulace (betonový akumulační obklad)
  • vysoká účinnost 81,3%
  • horní i zadní odkouření
  • trojí přívod vzduchu
  • patentovaný automatický přívod primárního vzduchu Aduro-tronic
  • spalování dřevoplynů
  • objemná spalovací komora - polena až 39cm

VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ:
  • Aduro Smart Response (ASR) - 3 880 Kč

Záruka 2 roky, s registrací u výrobce 5 let
Značka Aduro