ADURO krbová kamna Aduro 22
Ocelová krbová kamna Aduro

ADURO krbová kamna Aduro 22

Kód: 5488

NOVINKA 2020! Aduro 22 jsou štíhlá a elegantní kamna, který se díky malé hloubce dokonale hodí do malých prostor. Zaoblené sklo a měkké, harmonické linie upoutají vaše oči a vedou je přímo na plápolající oheň ve spalovací komoře. Kromě toho kamna mají moderní jednoduché úchyty z nerezové oceli a praktický úložný prostor formou zásuvky pod spalovací komorou. Design není vše, co s těmito kamny dostanete. Kamna také vynikají skvělým spalováním s vysokou účinností a nízkými emisemi. Aduro 22 nabízí možnost napojení na externí přívod vzduchu, kdy je vzduch pro spalování přiváděn zvenčí a veden přímo do spalovací komory. Samotný přívod vzduchu skryjete jeho instalací za nebo pod kamny. Je to jasná volba, pokud žijete ve velmi vzduchotěsném domě. Podívejte se na naši inteligentní sadu pro montáž čerstvého vzduchu z exteriéru ZDE. PŘEDNOSTI KAMEN ADURO 22: elegantní skandinávský design nízké emise 0,09% možnost externího přívodu vzduchu boční prosklení horní i zadní odkouření trojí přívod vzduchu (primární, sekundární, terciální) patentovaný automatický přívod primárního vzduchu Aduro-tronic spalování dřevoplynů (dvojí spalování) objemná spalovací komora - polena až 35 cm praktická zásuvka na uschování čehokoliv

celý popis

E-shop: 4 až 6 týdnů
66 850 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

NOVINKA 2020!

Aduro 22 jsou štíhlá a elegantní kamna, který se díky malé hloubce dokonale hodí do malých prostor. Zaoblené sklo a měkké, harmonické linie upoutají vaše oči a vedou je přímo na plápolající oheň ve spalovací komoře. Kromě toho kamna mají moderní jednoduché úchyty z nerezové oceli a praktický úložný prostor formou zásuvky pod spalovací komorou.

Design není vše, co s těmito kamny dostanete. Kamna také vynikají skvělým spalováním s vysokou účinností a nízkými emisemi.

Aduro 22 nabízí možnost napojení na externí přívod vzduchu, kdy je vzduch pro spalování přiváděn zvenčí a veden přímo do spalovací komory. Samotný přívod vzduchu skryjete jeho instalací za nebo pod kamny. Je to jasná volba, pokud žijete ve velmi vzduchotěsném domě.

Podívejte se na naši inteligentní sadu pro montáž čerstvého vzduchu z exteriéru ZDE.

PŘEDNOSTI KAMEN ADURO 22:

  • elegantní skandinávský design
  • nízké emise 0,09%
  • možnost externího přívodu vzduchu
  • boční prosklení
  • horní i zadní odkouření
  • trojí přívod vzduchu (primární, sekundární, terciální)
  • patentovaný automatický přívod primárního vzduchu Aduro-tronic
  • spalování dřevoplynů (dvojí spalování)
  • objemná spalovací komora - polena až 35 cm
  • praktická zásuvka na uschování čehokoliv

VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ:
  • Aduro Smart Response (ASR) - 4 120 Kč

Záruka 2 roky, s registrací u výrobce 5 let
Značka Aduro
regulátor Aduro-tronic


Aduro 22 series