ADURO krbová kamna Aduro 19
Ocelová krbová kamna Aduro

ADURO krbová kamna Aduro 19

Kód: 5370

Aduro 19 jsou moderní krbová kamna pro milovníky kvadratických tvarů. Díky jednoduchosti a jemnému vzhledu se hodí do každé místnosti. Vyznačují se hlavně čistým designem, kvalitou použitých materiálů a vysokou účinností 81,6%. Spalovací komora je vybavena kvalitním vermikulitem, který odráží teplo a v kombinaci s terciálním přívodem teplého vzduchu způsobuje spalování plynů vytvořených ohněm. Tím vzniká vyšší účinnost a zároveň minimum popela. Pod spalovací komorou je prostorný zásobník na dřevo, takže máte palivo vždy po ruce. Krbová kamna obsahují regulátor Aduro-tronic, systém regulace, který za Vás reguluje přisávání primárního vzduchu a zajišťuje optimální množství přívodu vzduchu a ideální proces spalování. Úplnou a unikátní novinkou je možnost pořízení přídavného systému Aduro Smart Response - je to jednotka se dvěma senzory, které komunikují bezdrátově s aplikací ve vašem telefonu nebo tabletu. Senzory sledují spalování a aplikace vás navádí, jak dokonale kamna ovládat. PŘEDNOSTI KAMEN ADURO 19: spalování dřevoplynů patentovaný automatický přívod primárního vzduchu Aduro-tronic prostorný zásobník na dřevo vysoká účinnost 81,6% atraktivní cena

celý popis

E-shop: 4-7 dnů
31 650 Kč

Vladimír Kulhánek
603 531 370

Vám pomůže s výběrem

Aduro 19 jsou moderní krbová kamna pro milovníky kvadratických tvarů. Díky jednoduchosti a jemnému vzhledu se hodí do každé místnosti. Vyznačují se hlavně čistým designem, kvalitou použitých materiálů a vysokou účinností 81,6%.

Spalovací komora je vybavena kvalitním vermikulitem, který odráží teplo a v kombinaci s terciálním přívodem teplého vzduchu způsobuje spalování plynů vytvořených ohněm. Tím vzniká vyšší účinnost a zároveň minimum popela.

Pod spalovací komorou je prostorný zásobník na dřevo, takže máte palivo vždy po ruce.

Krbová kamna obsahují regulátor Aduro-tronic, systém regulace, který za Vás reguluje přisávání primárního vzduchu a zajišťuje optimální množství přívodu vzduchu a ideální proces spalování.

Úplnou a unikátní novinkou je možnost pořízení přídavného systému Aduro Smart Response - je to jednotka se dvěma senzory, které komunikují bezdrátově s aplikací ve vašem telefonu nebo tabletu. Senzory sledují spalování a aplikace vás navádí, jak dokonale kamna ovládat.

PŘEDNOSTI KAMEN ADURO 19:

  • spalování dřevoplynů
  • patentovaný automatický přívod primárního vzduchu Aduro-tronic
  • prostorný zásobník na dřevo
  • vysoká účinnost 81,6%
  • atraktivní cena

VOLITELNÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ:
  • Aduro Smart Reponse - 4 120 Kč

Záruka 2 roky, s registrací u výrobce 5 let
Značka Aduro
regulátor Aduro-tronic